mutevelli-heyet-baskani

Sevgili Gençler,

İzmir, Ülkemizin en büyük üçüncü büyük şehri ve dünyaya acılan en önemli kapılardan biridir. Aynı zamanda Ülkemizin mühim sanayi ve ihracat merkezidir. Dolayısıyla önemli bir istihdam alanıdır. Gerek Sanayimizin, gerekse de diğer sektörlerimizin nitelikli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyacı olduğu gibi, ara eleman ihtiyacı da yüksektir. Bu nedenle uzun yıllar İstanbul’da öğretim veren Kavram Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 Akademik Yılı itibarıyla İzmir’in en merkezi yerlerinden biri olan Konak'ta İzmir ile buluştu.

Yükseköğrenim hayatınızda seçeceğiniz program mesleğinizi ve mesleğiniz de hayatınızı etkileyecek. Bu nedenle İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu olarak, iş dünyasının aradığı nitelikli insan gücünü yetiştirmeyi görev edinmiş durumdayız. İzmir ve çevresindeki iş dünyası ile genç nüfus arasında köprü olduk ve olmaya devam ediyoruz. Siz öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz sektör ile buluşma programlarıyla mezun olmadan nerede çalışabileceğinizi, sizlerden neler beklendiğini öğrenmiş olacak, hatta size sunulacak staj imkânlarını fırsata çevirme şansını yakalayacaksınız. İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu olarak biz öğrencilerimize diplomadan daha fazlasını vermek için İzmir’deyiz. Meslek seçimi yapacağınız bu önemli süreçte, iş hayatına adım atarken farkınızın okurken başladığını anlayacağınız öğrenim surecini yaşamanız için sizi İzmir Kavram Yüksekokulu’na bekliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Dr. Erkan ÇELİK