Basın, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi

Kurum içi ve kurum dışı iletişim stratejilerinin planlanmasını yapmak; hedef kitleye Yüksekokulumuz hakkında tam ve doğru bilgi verilmesini sağlamak; aktivite ve akademik çalışmaların basına duyurulmasını sağlamak; kurum kimliğine olumlu imaj sağlayacak şekilde basın için gerekli dokümanların iletimini sağlamak;  medya satın alma planlaması ve reklam çalışmalarının sürdürülmesini sağlamak; tanıtım için gerekli materyallerin tespit edilip, tasarım ve uygulama süreçlerinin takibini yapmak; Yüksekokul içerisinde veya dışarısında gerçekleştirilecek olan fuar, organizasyon vb. aktivitelerin düzenlenmesini ve katılımını sağlamak; web sitesinin ve sosyal medya ağlarının güncelleme işlemlerini yürütmek; kurum markasının, kurum değerlerine uygun çerçevede yaygınlaşmasını sağlayacak tüm faaliyetleri yürütmektir.

Kurumsal kimliğe uygun olarak kurumsal imaj oluşturmak; hedef kitle ile kurumsal markalaşma yolunda ilerlemek; kurum içi ve kurum dışı düzenlenen etkinlikleri yürütmek; tanıtım faaliyetleri kapsamında kurum ziyaretleri (özel-devlet liseleri/temel liseler/etüt merkezleri/özel-devlet kurum ve kuruluşlar) gerçekleştirmek; fuarlara katılma oranının yüksek olmasını sağlamak; sosyal medya hesaplarında günlük aktivasyon sağlamak; web sayfasında anlık haber, duyuru, etkinlik çalışmalarını güncellemek; haber değeri oluşturacak konu, içerik, kurgu ve konsepti hazırlayarak medya ve basın kuruluşlarına servis etmek; Yüksekokulumuzun medya ve basın haberlerinin güncel ve gündeme uygun tutulmasını ve hedef kitlenin memnuniyetini sağlamak hedeflenmektedir.

Basın, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi’nin Dokümanları

Basın, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi Personel Bilgileri