Tamamlanan Projeler: * Uzaktan Eğitime Yönelik Öğrenci ve Öğretim Elemanlarının Bakış Açılarının Değerlendirilmesi (Yürütücü: Prof. Dr. İlyas SÖZEN) * Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Tutum ve Trend Mutfak Yaklaşımları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: İzmir İl Merkezi Örneği (Yürütücü: Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN) * İzmir İlindeki Özel Sektör Kuruluşlarının Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Beklediği Mesleki Yetkinliklere Yönelik Bir Envanter Çalışması (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Emel KUŞKU ÖZDEMİR) * Medyada Kadın İstihdamının Temsili: Kadınların Yeni İletişim Teknolojilerini Kullanarak Görsel ve İşitsel Medya Alanında Güçlendirilmesi (Yürütücü: Öğr. Gör. Dr. Semih SALMAN) * El Hijyeninde Antiseptik Kullanımı İçin DSÖ Reçetesine Göre El Antiseptik Yapımı (Yürütücü: Dr.Öğr. Üyesi Şule OLGUN) * İstihbarat Sağlayıcı Otonom Robot (ISOR) (Yürütücü: Öğr.Gör. Dr. Erkan DURMAZGEZER) * Deneysel Olarak Diyabet Oluşturulan Sıçanların Kan Beyin Bariyelerinin İncelenmesi (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKOKAY) * Topraktan Çatala Uzanan Süreçte Zeytinin Biyolojik ve Gastronomik Yönüyle Araştırılması (Yürütücü: Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN) * Günübirlik Yat Kiralama Pazarı Covid-19 Etkisinden Nasıl Kurtulur?:Müşteri Perspektifinden Hizmetin Değerlendirilmesi (How To Recover The Daily Yacht Charter Market From Covid-19 Effect: Evaluation Of The Service From
The Perspective Of Customer) (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Neslihan PAKER) Devam Eden Projeler: * Yaşlı Dostu Kent Bağlamında izmir iline ilişkin Bir Değerlendirme (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Esin ZENGİN TAŞ) * İzmir İlinde Üretilen Yerel Süt Ürünlerinde Standart Reçetelerin Sektöre Kazandırılması, Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi (Yürütücü:
Dr. Öğr. Üyesi Derya SAYGILI) * İklim Değişikliğine Bağlı Taşkın Riski Açısından Kıyı Bandı Ulaşım Ağının Mikrosimülasyon Yazılımıyla Modellenmesi ve Değerlendirilmesi-İzmir Karşıyaka Örneği (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Çağla
ERCANLI) * Dijital Monolog Ulusal Sanat ve Tasarım Sergisi (Yürütücü: Dr. Öğr. Üyesi Duygu DİNÇELİ) * Glutensiz Beslenme İhtiyacı Olan Çocukların Diyete Uyum Sürecinde Yaşanılan Psikososyal Durumlar: Ebeveyn Değerlendirmesi (Yürütücü: Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN) * Havayolu Şirketlerinin Özel Yemek Hizmetlerinin Değerlendirilmesi (Yürütücü: Öğr. Gör. Dr. Şule KAYA ÜNAL) * Diyaliz Programı Öğrencilerine Laboratuvar Ortamında Verilen Uygulamalı Eğitimin Öz Yeterlilik ve Öz Güvenlerine Etkisi (Yürütücü: Dr.Öğr. Üyesi Şule OLGUN) |