YEMEKHANE HİZMETLERİ

Yüksekokul bünyemizde yemek hizmeti vermekteyiz.

Yüksekokulumuz, öğrencileri ile idari ve akademik personellerinin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmesini amaçlamaktadır.

Tüm üretim faaliyetlerimiz yemekhanemizde gerçekleşmektedir. Yemek listeleri, yüksekokul öğrencilerinin kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, diyetisyen ve gıda mühendisi kontrolünde hazırlanmaktadır.

Seçmeli ana yemeklerimiz, ara yemeklerimiz ve açık büfe salata bar hizmetimizle farklı damak zevklerine uygun seçeneklerimiz bulunmaktadır.

Yemek listelerimiz aylık olarak web sayfamızda duyurulmaktadır.

HİZMET KALİTESİ

Mutfağımızda yemek üretimi, hammadde temininden servis aşamasına kadar pişirme metot ve kurallarına uygun olarak hizmete sunulmaktadır.

Günlük olarak alınan numunelerimiz servis öncesi alınıp 72 saat muhafaza edilmektedir.

Ayrıca; TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİYLE hizmet kalitesine verdiğimiz önemi güvence altına alıyoruz.

Yemek listeleri, yüksekokul öğrencilerinin kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak diyetisyen ve gıda mühendisi kontrolünde hazırlanmaktadır. Seçmeli ana yemeklerimiz, yardımcı yemeklerimiz ve açık büfe salata bar hizmetimizle farklı damak zevklerine uygun seçeneklerimiz bulunmaktadır.