Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğrencileri 23. İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali’nde

18 Kas 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğretim üyeleri ve öğrencileri, 23. İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali’ne katılım gerçekleştirdi. İlk kez 2000 yılında düzenlenen Uluslararası İzmir Kısa Film Festivalinin o günden bu yana Türkiye’nin en önemli kısa film festivallerinden biri olduğu bilinmekte. Festivalin, düzenlendiği İzmir kentinin tek sinema festivali olma özelliği ile dikkat çekerken, her yıl uluslararası ve ulusal kategorilerde kurmaca, belgesel, deneysel ve animasyon dallarındaki kısa filmlere Altın Kedi Ödülleri verildi. Festival, yurtdışından ve Türkiye’den sinema dünyasında önemli ve isim yapmış kişileri jürisine davet ederek kısa filmin gelişimi açısından rekabete dayalı bir canlılık getirmiştir.