2. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi

01 Eki 2020

Meslek Yüksekokulumuz, Beykent Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi, Uşak'ta online olarak gerçekleştirildi. 

Covid-19 tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen kongrede, birbirinden seçkin akademisyenlerin, son bilimsel gelişmeleri içeren çalışmaları sunuldu. 

“Felaket olabilmektedir”

Günümüzde teknolojinin hem olumlu hem olumsuz etkilerini görebileceğimizi belirten Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan, “Teknoloji insanlığın ve doğanın yararına kullanıldığı ölçüde, tüm ülkelere önemli üstünlükler sağlamaktadır. Ancak, ülkesel veya kişisel çıkarlar uğruna kullanılan teknoloji insanlık için bir felaket de olabilmektedir” dedi. 

Bilim adına yararlı bir kongrenin paydaşı olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Küçükaltan, biyoteknolojinin tüm boyutlarıyla irdelendiği 2. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresinde ikinci kez sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.