Meslek Yüksekokulumuz İle İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

17 Ağu 2020

Meslek Yüksekokulumuz ile İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında, nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan ile İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen'in imzaladığı protokol sayesinde; nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak adına, Meslek Yüksekokulumuz İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün belirlediği personel ve kadın çiftçiler, kırsal turizm girişimciliği için özel eğitim desteği sağlarken, Meslek Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilecek etkinliklerde ise İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personel desteği verecektir.

 

Prof. Dr. Küçükaltan, imzalanan protokolün önemine ilişkin açıklamasında, “Kırsal Turizm İşletmeciliği ve Gastronomiye dayalı bu çalışmayı birlikte yürütecek olmaktan çok mutluyuz” değerlendirmesinde bulunurken, Özen ise kırsal turizm etkisi ve kırsal turizm ile gastronomi arasındaki ilişkiye yönelik verilecek eğitimlerde, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile birlikte ilerlemekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Protokol görsel 1

Tarım ve Orman Bakanlığı Protokol görsel 2