“Jeopolitik Riskler ile Ulusal Güvenlik Bağlamında Tanıtım ve Turizm”

02 Ara 2019

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan'ın moderatörlüğündeki “Jeopolitik Riskler ile Ulusal Güvenlik Bağlamında Tanıtım ve Turizm” Paneli Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Panele; İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan'ın yanı sıra; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal, akademisyenler ve  öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan panelde açılış konuşmalarını Dekan Prof. Dr. Ali Osman Uysal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur yaptı. 

Açılış konuşmalarının ardından moderatörlüğü İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan tarafından yapılan panelde çeşitli oturumlar gerçekleştirildi.

Oturumlar sırasıyla; Turizm Akademisyenleri Derneği Başkanı ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Tuna, Türkiye Turist Rehberleri Birliği Başkanı Suat Tura ve Turizm Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ali Can Aksu’nun konuyla ilgili sunumlarının ardından sertifika ve hediye takdimi ile son buldu.