1. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi

18 Eki 2019

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Beykent Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “1. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi” açılışı gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan açılışa, Uşak Üniversitesi Rektörü ve Kongre Onursal Başkanı Prof. Dr. Ekrem Savaş, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan Beykent Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ayşegül Yıldırım Kaptanoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan ve Beykent Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayşegül Yıldırım Kaptanoğlu kongreden duydukları memnuniyeti belirterek, gelenekselleşeceğine inandıklarını ifade ettiler.