Aşçılık Programı Öğrencilerimiz, "Bolu İzzet Baysal 2. Uluslararası Günleri" Etkinliğinde İKİNCİ Oldular

22 May 2019

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Bolu Belediyesi ve YEPAD tarafından düzenlenen “Bolu İzzet Baysal 2. Uluslararası Mutfak Günleri” etkinliğinde ikinci oldular.

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda şefin yarışmacı ve jüri üyesi olarak katıldığı ve halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, YEDAP Başkanı İsmail Bulut ile Bolu’daki mülkü ve askeri protokol yer aldı.

Etkinlik kapsamında gerçekleşen yarışmalarda Yüksekokulumuz Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencilerinden Fa*** Çe**** “Bireysel Tavuk Yemeği” yarışmasında Tavuk Kebabı; Az*** Ke**** At** “Restoran Tatlı Tabağı” yarışmasında Frambuazlı Yaban Mersinli ve Sade Profiterol; Se** Çi****, Sa**** To*** ve Oğ** Ka*** “Üniversite Ekip Yarışması’nda” Başlangıç Yemeği, Ana Yemek ve tatlı sunumlarıyla 5 Gümüş Madalya ve Kupa alarak 2. Oldu.

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimizi gösterdiği başarılarından dolayı kutlar ve bu başarılarının devamını diliyoruz.