Futsalda Galibiyetle Başladık

15 Mar 2019

UNİLİG Futsal B grubu ilk maçında İstanbul Ticaret Üniversitesi ile karşılaşan okulumuz mücadeleden 11 – 9’luk skorla galip ayrıldı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk devresini 7-4 geride tamamlayan Futsalcılar karşılaşmanın 2. devresinde oyuna ağırlıklarını koyarak mücadeleden galip ayrılmasını bildi.
Okulumuz ile beraber 5 takımdan oluşan B grubunda İTO, Koç Üniversitesi, İTÜ ve Trakya Üniversitesi yer alıyor. Meslek Yüksekokulumuz Üniversite Sporları Federasyonu 1. Lig karşılaşmasında ise 2 Mart pazartesi günü saat 17:30’da Kurtköy Spor Salonunda Yeditepe Üniversitesi ile karşılaşacak.
Futsal Antrenörümüz Tekin Öçal yaptığı değerlendirmede ‘’ mücadele verdiğimiz 2 kulvarda da derece istiyoruz, bugün güzel başladık devamı da gelecek’’ diye konuştu.