37. İstanbul Maratonu

15 Kas 2015

37. İstanbul Maratonundaydık…

Türkiye’de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından Vodafone 37. İstanbul Maratonu’na Sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile Spor Kulübü öğrencilerimiz ortak iştirak ederek Yüksekokulumuzu temsil etti.

İstanbul Maratonu 3. Kez IAAF tarafından Altın Kategori’ye kabul edilerek Dünya’nın en iyi 22, Avrupa’nın en iyi 11 Maratonu arasında yer aldı. İlk kez gerçekleşen Gönülülük projesi kapsamında 2.500 gönüllü eğitilerek Maratonun başla noktasından bitiş noktasına kadar her kademede görev aldı.

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Kulübü Başkanı Mu*** Ter***** ile Spor Kulübü Başkanı Ay***** Du*** ile kulüp üyesi öğrencilerimiz de bu gönüllüler arasında yer alarak maratonda bizleri gururla temsil etti.