Göztepe Gürsel Aksel Spor Ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Gezisi

22 Eki 2024

Göztepe Gürsel Aksel Spor Ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Gezisi

 

      Spor Yönetimi Programı öğrencileri ve öğretim elemanları; Öğretim Görevlisi Dilek Amcaoğlu, Öğretim Görevlisi Ümmügülsüm Çakmak Sarıova, Öğretim Görevlisi Buse Cengiz, Göztepe Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne 21.10.2024 tarihinde teknik gezi düzenlediler.

     Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Sportif Direktörü Deniz Durmaz tarafından; Göztepe Spor Kulübü’ne ait futbol sahası, soyunma odaları, toplantı odası, basın odası, olimpik branşlar antrenman sahaları, malzeme depoları, localar gezilerek tesis bakımı, antrenman planlamaları ve tesis yönetimi hakkında öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulundu.

    Göztepe Basketbol Kulübü tarafından düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreni lansmanına öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız katılma fırsatı buldu. Spor sponsorlukları hakkında merak edilenleri kulüp yöneticilerine ve sponsor firmaya iletme imkanı sağlandı. Böylece, öğrencilerimize sektördeki profesyonellerle etkileşimde bulunarak değerli bilgiler edinme şansı tanındı.

Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, profesyonel bir spor tesis bakımı, yönetimi, saha ve malzeme teminleri kapsamında işi yerinde ve uzmanında öğrenme fırsatı buldular.