Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencileri Buca Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü (BUCAKUT) Ziyareti Gerçekleştirdi

31 May 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Esra Yurt koordinatörlüğünde, Buca Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Düzenlenen etkinlikte, ''Afet Farkındalık Eğitimi ve Teknik Gezi'' gerçekleştirildi.

BUCAKUT ekibinde görev alan kişiler öğrencilerimiz ile deneyimlerini paylaşarak afet farkındalığına dikkat çekti. Aynı zamanda öğrenciler, merkezde bulunan arama-kurtarma ekipmanlarını inceleme fırsatı buldular.