Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı 2021-2022 Mezunumuz Öğrencilerimizle Buluştu

29 May 2024

Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı 2021-2022 mezunumuz Simge Ümütdar 29.05.2024 tarihinde İngilizce Hazırlık öğrencileri, Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik programı öğrencileri ve öğretim elemanları ile bir araya geldi.

Şu anda Ozman Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Danışmanlığı firmasında Yurt Dışı Eğitim Danışmanı olarak çalışmakta olan Simge Ümütdar, öğrencilik ve çalışma hayatı tecrübelerini aktarmıştır. Ayrıca, Work and Travel, eurAuPair gibi programları tanıtarak yurt dışı eğitim ve kariyer fırsatları hakkında bilgiler paylaşmıştır.

Keyifli ve bilgilendirici etkinlikte, öğrencilerimizde merak ettiklerini sorma fırsatı buldular. Mezun öğrencimiz Simge Ümütdar’a Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı Öğr. Gör. Ayperi Sal İlhan ve Öğr. Gör. Nihal Tuzcu tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ile son buldu.