Medikal Fotoğrafçılıkta Estetik Bakış Açısı

24 May 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı, Ameliyathane Hizmetleri ile Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Zeynep Kılıç, Öğr. Gör. Cansu Hazal Yanardağ ve Öğr. Gör. Gizem Uslu koordinatörlüğünde düzenlenen, “Medikal Fotoğrafçılıkta Estetik Bakış Açısı” adlı etkinliğe katılım sağladı.

Türkiye’deki ilk kadın akademisyen medikal fotoğrafçı unvanını elinde bulunduran ve hâlihazırda Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde görev yapan konuşmacımız Öğr. Gör. Dr. Yeliz Tuna, söyleşide öğrencilerimize, yirmi yılı aşkın süredir sahada ve akademik alanda edindiği engin tecrübelerini aktardı. Ameliyathane ortamı içerisinde fotoğrafçılığa dair teknik ve etik detaylardan söz eden Tuna, gerçekleştirdiği söyleşinin ardından öğrencilerin sorularını özenle cevaplayarak onlarla paylaşımda bulundu.

120 öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik bitiminde, Öğr. Gör. Zeynep Kılıç tarafından Öğr. Gör. Dr. Yeliz Tuna’ya teşekkür belgesi takdim edildi.