Grafik Tasarımı Programı Öğrencimiz Sevim Kaya’nın “Özgün Çalışmalar Sergisi”

23 May 2024

Temel Sanat Eğitimi dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Dinçeli Çay ve Grafik Tasarımı Programı 1. sınıf öğrencisi Sevim Kaya tarafından, ekim ayında planlanan kişisel sergi, öğrenci ve hocanın ders saatleri dışında ortak fikir alışverişiyle gerçekleşti.

29 Mayıs 2024 tarihine kadar fuaye alanında yer alacak olan Özgün Çalışmalar Sergisi, planlı olmanın, bilginin, emeğin ve yaratıcılığın bir süreç içerisinde nasıl sonuca ulaştığı konusunda birçok öğrenci için teşvik edici oldu. Karakalem, suluboya, pastel, yağlıboya, kolaj gibi farklı tekniklerin bir arada olduğu sergide, Kaya’nın günlük hayattan kesitler sunduğu çizimler de yer aldı.

Sergi açılışına katılım sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Sevim Kaya’yı tebrik etti. Grafik Tasarımı Programı hocaları ve 1. sınıf öğrencilerinin de yer aldığı sergi, teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.