Kaptan Pilot Zeki EREL’den Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerine Ekip Kaynak Yönetimi ( CRM ) Eğitimi

21 May 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının müfredatında yer alan Ekip Kaynak Yönetimi dersi kapsamında Kaptan Pilot Zeki EREL, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileriyle buluştu.

Kaptan Pilot Zeki EREL, havacılığa askeri lise ile başlamış ve Hava Harp Okulundan mezun olmuştur. Uzun bir süre Savaş Pilotluğu yaptıktan sonra sivil havacılığa geçmiştir. 25 yılı aşan havacılık tecrübesi bulunan Zeki EREL, en son olarak Pegasus Havayollarında Kaptan Pilot olarak görev yapmaktadır.

Söyleşi süresince, Kaptan Pilot Zeki EREL, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine, Havayolları içerisinde Ekip Kaynak Yönetimi ile ilgili bilgiler vererek, CRM’in bileşenleri olan liderlik, karar verme, durumsal farkındalık, etkin iletişim konularını öğrencilere örnekleriyle anlatmıştır.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza değerli katkılarını sunan Zeki EREL‘e teşekkür belgesi takdim edilmiştir.