Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğrencileri TJK TV’ye Teknik Gezi Gerçekleştirdi

15 May 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri, Türkiye Jokey Kulübü’ne ait televizyon kanalının (TJK TV) İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bulunan lokasyonuna teknik gezi gerçekleştirdi. TJK TV yapım ekibinde çalışmalar yürüten Yönetmen Bilgihan Üzüm, Teknik Yönetmen Bulut Sözeri, Kameraman Mücahit Baran, Kameraman Alper Nedim Tiz, Teknik Donanım Attila Bozdemir, Ses Operatörü Abdusselam Orak, Fotofinish Cengiz Vural, VTR Operatörü Emre Doğan, KJ Operatörü Erhan Korcan Kurtuluş ve Spiker Yiğitcan Türkmen tarafından Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerine reji, kamera, fotofinish ve spikerlik olmak üzere 4 alanda eğitim verildi. Öğr. Gör. Gizem Uslu ve Öğr. Gör. Tamer Türkel’in koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, TJK TV yapım ekibinin önderliğinde, yerinde uygulamalı öğrenim gerçekleştirdi.