Türkiye'de Amatör Spor Kulüpleri ve Bir Bölgesel Amatör Kulüp Olarak İzmirspor Etkinliği

13 May 2024

Spor Yönetimi Programı, Sağlık ve Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu Türkiye'de Amatör Spor Kulüpleri ve Bir Bölgesel Amatör Kulüp Olarak “İzmirspor Etkinliği” İzmirspor Kulüp Başkanı Nedim Topaloğlu, İzmirspor Futbol Altyapı ve Spor Okulları Direktörü İlker Karabacak’ın sunumları ile gerçekleşti.

Etkinliğe yüksekokul müdürümüz, İzmirspor kulüp yöneticileri, İzmirspor A Takım kalecisi, Spor Yönetimi Program öğrencileri, Sağlık ve Spor Kulübü öğrencileri ve yüksekokulumuz öğretim elemanları katılım sağladı.

Sayın Topaloğlu ve Sayın Karabacak öğrencilerimize İzmirspor Kulübünün kuruluşu, kulübün amacı, kulübün yönetim yapısı, kulübün sosyal sorumluluk projeleri, kariyer yönetimi ve sporcu transfer işlemleri hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik öğrencilerimizin söz almasıyla interaktif bir şekilde gerçekleşti.

Etkinliğimiz Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Derman Küçükaltan’ın misafirlerimize teşekkür belgelerini vermesi ve İzmirspor Kulüp Başkanı Sayın Nedim Topaloğlu’un hediye takdimi ile son buldu.