Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Öğrencilerimizin Mutfak Atölyesindeki Ekip Çalışması
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencileri ile Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Aşçılık Programı Mutfak Atölyesinde, ‘’Pastanı Yarat” etkinliği düzenlendi.
Program öğrencilerimiz, Aşçılık Programı Öğr. Gör. Onur Özden tarafından ekiplere ayrılarak kendilerine verilen malzemelerle pasta yapmaları istendi. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının müfredatında yer alan “Ekip Kaynak Yönetimi” dersi kapsamında, öğrencilerin iş hayatlarında; uçak içerisinde bir ekip olarak çalışmanın, birlikte ekip oluşturmanın olumlu sonuçlarını görebilecekleri ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir uygulama olması hedeflendi.
Bu etkinlik ile öğrencilerimizin; açık iletişim, iş bölümü, karar alma/verme, planlama ve zaman yönetimi olguları hususunda deneyim kazanması amaçlandı.
Etkinlik sonunda, öğrencilerimize bu deneyimi yaşama fırsatı sunan Aşçılık Programı Öğr. Gör. Onur Özden’e “Havacılık Plaketi” takdim edildi.