İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Hayvan Hakları Kulübü Mama Paylaşımı Etkinliği

27 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu öğrenci kulüplerinden Hayvan Hakları Kulübü 27/12/2022 tarihinde, Mama Paylaşımı isimli etkinlikte; okulun fuaye alanında paketlere koydukları kedi ve köpek mamalarını dağıttılar.

Etkinlik gönüllüsü olan Ayşe İnce ve Vuslat Bağcı, standa dizdikleri toplam 80 adet mama paketinin üç saat içinde tükendiğini ve gördükleri ilgiden mutlu olduklarını belirtti.

Özellikle soğuk kış günlerinde, tok hissediyor olmanın sokak hayvanları için üşümeyi azaltması sebebiyle bu bilinci yaymakla gurur duyan üyeler, patili dostlarının bir gün de olsa aç kalmayacağını bilmenin en büyük kazanım olduğunu vurguladı.

Gönüllülük Çalışmaları dersi öğretim üyesi Hülya Karakartal’ın kendilerine fikir vermesi, kulüp akademik danışmanları Burçin Büyükdöğerli’nin katkıları ve diğer kulüp üyelerinin desteği sayesinde yüksek bir motivasyonla etkinliği sonuçlandırdıklarını söyleyen öğrenciler gelecekte benzeri projeleri sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti.