Lojistiğe Yön Verenler

21 Ara 2022

2022-2023 Güz Dönemi Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Kulübü "Lojistiğe Yön Verenler" konulu panel düzenledi.

Denizyolu taşımacılığı alanında Dünya'nın ilk on freight forwarder şirketi arasında yer alan, Fr.Meyer's Sohn ( FMS) şirketinin Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Aslı Malay Tuncer, Journal of Commerce istatistiklerine göre dünyanın en büyük NVOCC ( Non Vessel Operating Common Carrier) ‘si olan Vanguard Logistics Services’in Türkiye ‘deki yetkili acentesi olan JMS Uluslararası Taşımacılık A.Ş.'nin kurucu ortağı, Jale Yılmaz ve 1946 yılında tamamen Türk Sermayeli olarak kurulan, A. Rıza Kınay  Shipping Agencies and Trading Inc Grup altında bulunan, Kınay Taşımacılık ve Lojistik (KTL), liman operasyonları ve bağlantılı lojistik faaliyetleri yürütmek üzere 2009 yılında kurulan, Limser Liman Servisleri ve Tic. Ltd. Şti. Ticari ve Operasyon Müdürü,  Gulgun Dede panelimize konuk oldu. Uzmanlık alanlarına dair çok değerli tecrübelerini aktaran konuklarımız, kariyer edinmek isteyen öğrencilerimizin istihdamında önemli olan konulara dair paylaşımlarda bulundu.

Son derece keyifli ve verimli geçen panel sonunda, panelistlerimize Lojistik Kulübü öğrencileri tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.