Göztepe Adnan Süvari Tesis Gezisi Etkinliği

21 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Spor Yönetimi Programı 2. Sınıf öğrencileri, öğretim görevlileri Dilek Amcaoğlu ve Ümmügülsüm Sarıova ile birlikte 21.12.2022 tarihinde Urla’da bulunan Göztepe Spor Kulübü Adnan Süvari Tesisini ziyaret etti.

Tesis Müdüresi Mine Aşık, Program öğrencilerine, Göztepe Spor Kulübü A Takım futbolcularının antrenmanlarını, toplantılarını, konaklamalarını gerçekleştirdikleri tesis hakkında bilgi verdi.

Spor Yönetimi Programı öğrencileri, Sporcuların odaları, toplantı salonları, rekreatif etkinlik alanları, kulüp yöneticilerinin odaları, yemekhane, sauna, duş, sıcak/soğuk havuzları, sakatlık tespit laboratuvar odası, tedavi alanları, soyunma odaları hakkında tesisi gezdiler ve bu alanların  bakımları, yönetim ekibi, personel istihdamları gibi konularda bilgi aldı.

Spor Yönetimi Programı öğrencileri, öğretim görevlileri Dilek Amcaoğlu ve Ümmügülsüm Sarıova, Misafirperverlikleri için öncelikle Göztepe Spor Kulübüne ve tesis Müdüresi Mine Aşık’a teşekkürlerini iletti ve hatıra fotoğrafı çekimiyle etkinlik son buldu.