Kadın Destek (KADES) Uygulaması / Kadına El Kalkamaz!

15 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Komisyonu ile Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü - Aile içi ve Kadına Şiddette Mücadele Büro Amirliği iş birliğinde; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı kapsamında Kadın Destek (KADES) Uygulaması Eğitimi düzenlendi.

Etkinlik sürecinde; İçişleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen, kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet gibi eylemlerin en aza indirmek amacıyla geliştirilen ve resmi bir uygulama olan KADES’e yönelik, farkındalık yaratmak amacıyla tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Kadın Destek (KADES) Uygulaması Eğitimi” etkinliği; Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları tarafından, konuklarımız Komiser Filiz Perçin ve Polis Memuru Şerif Orkun Gemici’ye teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.