Dünya'nın İlk 10 Freight Forwarder Şirketi Arasında Yer Alan, Almanya Merkezli Fr.Meyer's Sohn ( FMS) Etkinliğin Konuğu Oldu

08 Ara 2022

2022-2023 Güz Dönemi Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı " Freight Forwarder İşletmeler ve Kariyer Olanakları" konulu bir seminer düzenledi. Sektörün 125 yıllık tecrübeli oyuncusu ve denizyolu taşımacılığı  alanında Dünya'nın ilk 10 freight forwarder şirketi arasında yer alan, Almanya merkezli Fr.Meyer's Sohn ( FMS) etkinliğin konuğuydu. Şirketin Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Aslı Malay Tuncer freight forwarder mesleğine dair çok değerli tecrübelerini aktardı ve kariyer edinmek isteyen öğrencilerimizin istihdamında önemli olan konulara dair paylaşımlarda bulundu."

Son derece keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda, Aslı Malay Tuncer'e Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verildi.