Sigorta Sektöründe Sağlık Personeli Olmak

07 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü programlarından Ameliyathane Hizmetleri Programı, Anestezi Programı, İlk ve Acil Yardım Programlarının ortak çalışması ile gerçekleştirilen etkinlikte “2022-2023 Güz Kariyer Dönemi”  kapsamında 07 Aralık 2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda bir oturum düzenlendi. Düzenlenen etkinlik ile sağlık personeli olacak öğrencilerimizin çalışma alanlarında yeni bir ufuk açılması ve öğrencilere mesleklerini farklı alanlarda icra edebilecekleri platformları tanıtmak hedeflendi. Oturuma kurum personeli ve öğrenciler katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Şule Olgun’un moderatörlüğünde gerçekleşen oturum Uzm. Hem. Pelin Sarı Keleş’in sunumu ile devam etti. Oturum sunumunda; sigortacılık, sağlık sigortacılığı, ilgili birimlerde çalışan kişilerin görev tanımları ve taşıması gereken özellikler hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum sırasında ve sonrasında dinleyicilerin soruları yanıtlandı. Etkinlik; Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şule Olgun tarafından, program öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan konuğumuz Sn. Pelin Sarı Keleş’e teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile sonlandırıldı.