Çocuk Gelişimi Meslek Elamanlarının Kariyer Süreci

06 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı ile Kariyer Yönlendirme ve Staj Koordinatörlüğü işbirliğinde “Kariyer Günleri” kapsamında; 06.12.2022 tarihinde düzenlenen etkinlikte; Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu Müdürü Sn. Sıdıka Pekcici, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile bir araya gelmiştir.

Sn. Sıdıka PEKCİCİ; “Çocuk Gelişimi Meslek Elemanlarının Kariyer Süreci” konulu sunumu ile çocuk gelişimi meslek elemanlarının sahip olması gereken mesleki yetkinlikler konusunda aktarımda bulunurken, aynı zamanda işe alım sürecinde gerçekleştirilen mülakatların önemine değinmiş, kariyer hedeflerinin belirlenmesi noktasında da bilgilendirmeler gerçekleştirmiştir.

“Kariyer Günleri” kapsamında düzenlenen etkinlik; Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları tarafından, program öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan konuğumuz Sn. Sıdıka Pekcici’ye teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile sonlandırılmıştır.