TEZER, Bir Tasarımcı Olarak Kişisel Kariyerindeki Dönüm Noktalarını Anlattı.

05 Ara 2022

2022-2023 Akademik Yılı Güz Kariyer dönemi etkinlikleri kapsamında İç Mekan Tasarımı Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz ile Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin hizmet binası olarak kullanılan İzmir Mimarlık Merkezi'ne teknik gezi gerçekleştirildi. Merkezi mekansal olarak deneyimleyen öğrencilerimiz Y. Mimar Çiçek TEZER'in "Bir tasarımcının kariyer deneyimleri" isimli sunumuna katıldı. Öğrencilerin profesyonel hayata adım attıklarında karşılaşacakları fırsatların detaylandırıldığı sunumda Y. Mimar Çiçek TEZER, bir tasarımcı olarak kişisel kariyerindeki dönüm noktalarını anlattı. Bununla birlikte tasarımcıların kolektif çalışmalar içerisinde yer alacağı süreçleri de gerçekleştirdiği uygulamalar üzerinden detaylandırdı.