Bankacılık Ve Sigortacılık Programı, Kariyer Günleri Etkinliği “Finansal Krizlerde Bankaların Rolü”

05 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Bankacılık Ve Sigortacılık Programı Öğretim Görevlisi Nesrin Ceylan moderatörlüğünde; Öğretim Elemanları, Dr. Fatma Başoğlu Kabran, Öğretim Görevlisi Sevda Güler’in katılımıyla, “Kariyer Günleri” Kapsamında 05.12.2022 tarihinde düzenlenen etkinliğe Finans ve Denetim alanında birçok firmaya danışmanlık yapan Pelin Karakaya katıldı. “FİNANSAL KRİZLERDE BANKALARIN ROLÜ” adlı etkinlikte; Pelin Karakaya, geçmişten bugüne kadar yaşanan ekonomik krizleri ve bunların bankacılık sistemi üzerindeki etkileri konusunda bilgiler vererek öğrencilerimiz ile mesleki tecrübelerini paylaştı. Etkinlik sonunda katkılarından dolayı Pelin Karakaya’ya teşekkür belgesi takdim edildi.