RAFLARI RENKLENDİRELİM!

28 Kas 2022

"Rafları Renklendirelim" diyerek yola çıkan İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Toplum Gönüllüleri Topluluğunun gönüllü öğrencileri İzmir Kadifekale'de bulunan İnkılap İlkokulunun kütüphanesini yeniledi.

Farklı programlarda öğrenim gören ve mezun olan gönüllü öğrenciler; Ferdi Kılıç, Zeynep Ayçin Tavukçu, Hanife Çelik, Gani Kaval, Aslı Meşe, Fehmi Bozbay, Öktem Özsoy, Doğukan Akçiçek, Hüseyin Özbayır, Asya Alpay, Taha Atakan Tan, Suzan Pulça ve Enis Rüzgar Ertürk, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Toplum Gönüllüleri Topluluğu'nun Danışman Öğretim Görevlisi Hülya Karakartal ve İnkılap İlkokulunda öğretmenlik yapan Onur Yücel Tutuman ile beraber, okulda öğrenim gören çocukların daha keyifli vakit geçirecekleri, renkli ve düzenli bir kütüphaneye sahip olmalarını amaçladı.

Proje sorumlusu Fehmi Bozbay’ın koordinesinde, kütüphanenin yenilenmesi için gerekli olan malzemeleri çeşitli kaynaklardan ve sponsorlardan temin eden gönüllü öğrenciler, büyük bir azimle ve keyifle çalışarak el emeği çizimleriyle kütüphaneyi çocuklar için renklendi.