Diyabet Günü Etkinliği

07 Kas 2022

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında 07.11.2022 tarihinde İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Diyabet etkinliği yapıldı.

Yapılan etkinlikte Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğr. Gör. Berker KOCATÜRK, İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. Gökhan Durak, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğr. Gör. Erkan YILMAZ ve Diyaliz Programı Öğr. Gör. Şenay ÖZTÜRK konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğin sonunda, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğr. Gör. Barış ATALAY ile program öğrencileri, gönüllülere şeker ölçümü uygulaması gerçekleştirdi.

Diyabet hastalığının farkındalığını ve duyarlılığını artırma amacıyla yapılan programlar arası iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte konuşmacı öğretim görevlilerine Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Gör. Pınar AKOKAY tarafından yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.