Senarist Ozan Sertdemir Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı ve Radyo Televizyon Programcılığı Programı Öğrencileri İle Buluştu

04 Eki 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Senarist Ozan Sertdemir’in konuk olduğu ve Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı ve Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencilerinin katılım gösterdiği bir etkinlik düzenlendi.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin(BKM) yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2(ÇGHB2) adlı televizyon programında yayınlanan skeçlerin üretim sürecinde emek veren Senarist Ozan Sertdemir ile 04.10.2022 tarihinde, kurumumuzda bulunan bir söyleşi düzenlendi. Etkinliğe çevrimiçi olarak katılım sağlayan Sertdemir, mesleğe dair tecrübeleri, senaryo yazım aşamaları, film yapım ve gösterim süreçleri ve ülkemizde düzenlenen kısa, orta ve uzun metraj film festivalleri ile katılım süreçleri hakkında bilgilerini öğrencilere aktardı.

Sektöre dair paylaşılan bilgilerden sonra öğrenciler, Sertdemir’e, merak edilen konular üzerine sorular yöneltti. Paylaşılan tüm soru ve cevapların bitimiyle etkinlik sonlandırıldı.  

Ozan Sertdemir Kimdir?

İlk kısa filmini henüz lise yıllarındayken yazıp yöneten ve 2008 yılı itibariyle sinema ve TV sektörü içerisinde aktif bir şekilde görev alan Ozan Sertdemir, 2019 yılından bu yana BKM bünyesinde senarist ve ÇGHB Altyapı’ya verdiği eğitimler dolayısıyla eğitmen kimliğiyle çalışmalarını sürdürmektedir.