15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Etkinliği

19 Tem 2022

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık programı öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İzmir’de, “Bayrak” temalı fotoğraf çektiler. Çekilen fotoğraflar Yüksekokulumuzun sergi alanında gösterildi. Sergi Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN’ın konuşması ile açıldı. Sn. KÜÇÜKALTAN konuşmasında 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize ithafen “Hain terör örgütüne karşı verdikleri cansiperane mücadele çok yürekli ve her türlü takdire değer. Bizim bayrağımız kutsalımızdır. Vatanımız kutsalımızdır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğidir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 15 Temmuzda hayatını kaybeden şehitlerimize ve büyük fedakârlık gösteren gazilerimiz önünde saygı ile eğiliyorum” dedi.

Etkinlik Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğr. Gör. Tamer ATAÇ’ın sergiyi taktimi ile devam etti. ATAÇ, sergideki fotoğrafların içerdiği anlamlardan çekim yapan öğrencilerin kullandığı tekniklere kadar detaylı anlatımı ile devam etti.

Sergi etkinliği Yüksekokulumuz öğrencileri, akademisyenleri ve idari kadrosunun katılımı ile son buldu.