Dans Gösterileri İle Göz Dolduran Dans Kulübü Öğrencileri

20 Haz 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu mezuniyet programında dans gösterileri ile göz dolduran Dans Kulübü öğrencileri, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından kendilerine Teşekkür Belgeleri verilmek üzere Müdürlüğe davet edildiler.

Dans Kulübü öğrencileri ve Kulüp Danışman Öğretim Görevlisi Dilek Amcaoğlu’na emekleri için teşekkür belgeleri verilerek, öğrencilerle birlikte Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Semih Salman ve Dr. Öğretim Üyesi Pınar Akokay ile birlikte sohbet ettiler. Sohbet esnasında öğrencilerin 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı için kulüp bazlı istek ve görüşleri dinlendi.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcıları ve Dans Kulübü Danışman Öğretim Görevlisi Dilek Amcaoğlu ile birlikte fotoğraf çekilerek kendilerine performanslarından ve emeklerinden dolayı teşekkür edilerek, başarılarının devam etmesi dileklerinde bulunuldu.