DHL Global Forwarding Türkiye İKMYO’da

24 May 2022

2021-2022 Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı DHL Global Forwarding Türkiye'yi ağırladı. Temelleri 1815 yılında Louis Danzas'ın kurduğu ilk forwarding şirketine dayanan DHL Global Forwarding, Deutsche Post DHL Group çatısı altında, dünya genelinde 190'dan fazla ükede, 31.000'in üzerinde freight forwarding uzmanı ile A'dan Z'ye lojistik çözümleri sunmaktadır. DHL Global Forwarding Türkiye; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin'de bulunan ofisleri ile havayolu, denizyolu, karayolu, proje, depolama, gümrükleme ve sigorta hizmetlerini tek çatı altında sunmakta ve global ağının gücünden de yararlanarak tüm Türkiye'ye hizmet vermektedir.   DHL Global Forwarding Türkiye İş Geliştirme Müdürü Sn. Meltem Vreskala'nın konuşmacı olduğu seminerde; havayolu taşımacılığı, havayolu ile taşınan kargolar, havayolu taşımacılığının avantajları ve son zamanların önemli ticari trendlerinden biri olan mikro ihracat konuları anlatılmıştır.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik  Programı öğrencilerinin yanı sıra Dış Ticaret Programı öğrencilerinin de ilgi gösterdiği seminer sonunda Sn. Meltem Vreskala'ya teşekkür belgesi takdim edilmiştir.