Prm. Çağlar UZ- Almanya’ da Paramedik Eğitimi: Yerinde İzlenim Notları

20 May 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksek Okulu Kariyer Günleri kapsamında İlk ve Acil Yardım Programı tarafından düzenlenen etkinlik Program Başkanı Öğr. Gör. Gökhan Durak’ ın açılışıyla başlamış olup Ege Üniversitesi Hastanesi Afet ve Acil Durum Yönetim Ekibi Sivil Savunma Amiri ve PESAD (Paramedik Eğitiminde Standardizasyon ve Akreditasyon Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi, “ilk paramediklerden” Prm. Çağlar UZ tarafından gerçekleştirildi.

İlk ve Acil Yardım Programı’ nın değerli öğrencilerinin yanı sıra programın kıymetli Öğretim Görevlileri olan Ayşegül MUSLU ve Veysi KORTAK’ ta etkinliğe katıldı. Etkinlikte; Almanya’ da paramedik olmak isteyen bireylere verilen eğitimin içeriği, eğitim sırasında kullanılan donanımlar ve eğitimin niteliği ile eğitimi bitiren bireylerin çalışma ortamları hakkında Prm. Çağlar UZ’ un kendi gözlemleri sonucu oluşturduğu bilgiler aktarıldı.

Etkinlik sonunda Prm Çağlar UZ’ a gerçekleştirdiği etkinlikle öğrencilerimize sağladığı katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.