Öğr. Gör. Orhan ÇAKIR-İş’ te Yol Haritası: Gel Konuşalım

20 May 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Kapsamında İzmir Tınaztepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı Öğr. Gör. Orhan ÇAKIR tarafından gerçekleştirilen etkinlik Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi ve İlk ve Acil Yardım programlarının birlikte çalışmasıyla düzenlendi. Etkinliğe program öğrencilerinin yanı sıra değerli Öğretim Görevlileri olan; Cansu Hazal YANARDAĞ, Sema Nur YAMAN ÇELİK, Zeynep KILIÇ, Aynur KARAKAYA, Ayşegül MUSLU, Veysi KORTAK ve Gökhan DURAK da katıldı.

Öğrencilerle samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere iş hayatı ve kariyerlerini planlamayla ilgili bilgiler aktarıldı.

Etkinlik sonunda Öğr. Gör. Orhan ÇAKIR’ a gerçekleştirdiği etkinlikle öğrencilerimize sağladığı katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.