İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı Alman Lojistik Firması Rhenus Lojistik’i Ağırladı

17 May 2022

2021-2022 Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı Alman Lojistik Firması Rhenus Lojistik’i ağırladı. Dijital lojistik çözümlerine odaklanan ve 100 yılı aşkın şirket geçmişi ve 37.500 çalışanı ile Dünyanın 970  farklı lokasyonunda hizmet veren Rhenus Lojistik; çok modlu nakliye, depolama, gümrükleme ve yenilikçi katma değerli hizmetler dâhil olmak üzere tüm tedarik zinciri boyunca çok çeşitli endüstriler için çözümler sunmaktadır.

Etkinlik sırasında; Rhenus Lojistik Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Mehmet Kerim SARIKAYA firma hakkında genel bilgiler verdikten sonra, İzmir Şube Müdürü Sn. Bekir KALKAN öğrencilerimize lojistikte kariyer gelişimi hakkında kıymetli bilgiler sunmuştur. İzmir Karayolu Departman Şefi Sn. Fatma TÜTÜ , İzmir Hava Kargo Müdürü Sn. Gülben KINCAL , Denizyolu Taşımacılığı Fiyatlandırma Uzmanı Sn. Mine AKBAŞ , Ege Bölgesi Satış Müdürü Sn. Beste ARABACI  ise sektöre dair bilgiler sunarak; yürüttükleri operasyonlar, şirketlerinin organizasyonel yapısı ve kariyer fırsatları hakkında İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerini bilgilendirmiştir. Ayrıca; Sn. Bekir Kalkan öğrencilerimize yaratıcı çözüm gerektiren bir soru sormuş ve en iyi cevabı veren bir öğrencimiz Rhenus Lojistik'te staj yapmaya hak kazanmıştır. Son derece keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda,  Rhenus Lojistik yetkilileri tarafından öğrencilerimize hediyeler sunulmuş ve Rhenus Lojistik yetkililerine Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.