MNG Kargo’da Kariyer Yolculuğu

28 Nis 2022

2021-2022 Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik  Programı "MNG Kargo’da Kariyer Yolculuğu" konulu bir seminer düzenlemiştir.  Kargo taşımacılığı sektörünün gelişmesinde önemli rolü olan, Türkiye’nin her yerine ve Dünya’nın 220 farklı ülkesine günde 700 bin adet kargo dağıtım hizmeti ulaştıran MNG Kargo seminerin konuğu olmuştur.

MNG Kargo İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Sn.Canan Olgun, MNG Kargo’nun Teknolojik Aktarma Merkezi, organizasyonları içerisinde yer alan departmanlar ve yürüttükleri operasyonlar hakkında bilgiler sunmuş, bu sektörde çalışmak isteyen öğrencilerimize kariyer gelişimleri konusunda tavsiyelerde bulunmuştur. Firma ayrıca okulumuzun içerisinde bir stand kurmuş, farklı programlardan öğrencilerimizin iş başvurusu taleplerini değerlendirmek üzere almışlardır.

Son derece keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda, Sn. Canan Olgun, Sn. Anıl Dinar ve Sn.Ecem Demirkara’ya Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.