Sağlıkta Kariyer Yolculuğu Kariyer Günleri Etkinliği

27 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Tıbbi Dokümantasyon Programı’nın düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında, Meddata Eğitim Müdürü Serkan BAŞTUĞ ve Tınaztepe Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Bahar DOĞAN Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri ile bir araya geldiler.

Serkan BAŞTUĞ, ‘Sağlıkta Kariyer Yolculuğu’ konulu sunumları ile program öğrencilerinin kariyer hedeflerini şekillendirecek mesleki yetkinlikler konusunda geleceğe hazırlayacak paylaşımlarda bulunmuştur. Bahar DOĞAN ise, sağlık kurumlarında işe alım sürecindeki mülakatlarla ilgili bilgilendirmeler yapmış, öğrencilerin iş başvuru sürecinde dikkat etmesi gerekenlere değinmiştir.

Etkinlik sonunda ise, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencilerine Öğr. Gör. Ayşen ÖZMEN tarafından eğitimi verilen Meddata Programı sertifika töreni düzenlenmiştir.