First Officer Duygu İrem ŞENTÜRKTEN'ten Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerine Ekip Kaynak Yönetimi ( CRM ) Eğitimi

27 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının müfredatında yer alan Ekip Kaynak Yönetimi dersi kapsamında First Officer Duygu İrem ŞENTÜRK, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileriyle buluştu.

First Officer Duygu İrem ŞENTÜRK, havacılığa Yer Hizmetleri departanında başlamış ve pilot olmaya karar verdikten sonra AYJET uçuş okulundan Pilotluk sertifikasını almıştır. Dört yıldır Pegasus Havayollarında First Officer ( ikinci Pilot ) olarak görev yapmaktadır.

Söyleşi süresince, First Officer Duygu İrem ŞENTÜRK, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine, Havayolları içerisinde Ekip Kaynak Yönetimi ile ilgili bilgiler vererek, CRM’in bileşenleri olan liderlik, karar verme, durumsal farkındalık, etkin iletişim konularını öğrencilere örnekleriyle anlatmıştır.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza değerli katkılarını sunan Duygu İrem ŞENTÜRK ‘e teşekkür belgesi takdim edildi.