Erken Çocukluk Eğitiminde Veli-Öğretmen İlişkisinin Önemi

26 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Çocuk Gelişimi Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında, Gelişimi Koleji IAOSB Çocukevi-1 Anaokulu Müdürü Sayın Nilüfer EREN DEMİR, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile bir araya geldi.

Nilüfer EREN DEMİR “Erken Çocukluk Eğitiminde Veli-Öğretmen İlişkisinin Önemi” konulu sunumu ile okul-aile-öğretmen işbirliğinin çocuğun eğitim sürecindeki önemi üzerine bilgilendirmeler gerçekleştirmiştir. Söz konusu söyleyişi ile Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, çocuğun okula oryantasyon süreci itibariyle eğitimin tüm süreçlerinde aile ile işbirliği noktasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilinçlenme fırsatı bulmuşlardır.

Etkinlik sonunda, program öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan Sayın Nilüfer EREN DEMİR’e program öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.