Çocuk Gelişimi Meslek Elemanlarının Kariyer Süreci

26 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Çocuk Gelişimi Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında, Özel Canım Vavrum Anaokulu Kurucusu Sayın Mehtap TOPUZ ve Anaokulu Müdürü Sayın Esra ALEMDAR Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile bir araya geldiler.

Esra ALEMDAR “Çocuk Gelişimi Meslek Elemanlarının Kariyer Süreci” konulu sunumu ile çocuk gelişimi mezunlarının istihdam koşulları, işe alım süreçleri hakkında bilgilendirmeler gerçekleştirirken aynı zamanda anaokulu öğretmenlerinin sahip olması gereken özellikler hakkında aktarımda bulunmuştur. Mehtap TOPUZ ise kariyer sürecinde “Girişimcilik” başlığını ele alarak öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır.

Etkinlik sonunda, program öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan Sayın Esra ALEMDAR ve Sayın Mehtap TOPUZ’a program öğretim elemanları tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.