Çocuğun İletişim Dili: Oyun

26 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Çocuk Gelişimi Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında BİLFEN Eğitim Kurumları/Bornova BİLFEN Anaokulu Rehberlik Bölümü Sorumlusu Sayın Fulden KARAYILAN, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile bir araya geldi.

Fulden KARAYILAN. “Çocuğun İletişim Dili: Oyun” konulu sunumu ile oyunun çocuğun gelişimi ve eğitimindeki önemi üzerine bilgilendirmeler gerçekleştirmiştir. Söz konusu söyleyişi ile Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri çocuğa rehberlik etme sürecinin bileşenleri hakkında bilinçlenme fırsatı bulmuşlardır.

Etkinlik sonunda, program öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan Sayın Fulden KARAYILAN’a program öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.