FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK PROGRAMI İLE RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI ÖĞRENCİLERİ “BANA YALAN SÖYLEDİLER” ADLI SERGİYE ZİYARETTE BULUNDU.

18 Mar 2022

Yüksekokulumuz Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı ile Radyo ve Televizyon Programcılığı birinci sınıf öğrencileri, Kültürpark’ta ziyarete açılan “Bana Yalan Söylediler” isimli çağdaş sanat sergisine katılım sağladı.

Teknolojik gelişmelerin baş döndürücü bir hızla gerçekleştiği ve hayatın hemen her alanında yansımalarının bulunduğu “Bilişim Çağı”nın; karmaşık ve çarpıtılmış enformasyon akışının neden olduğu, bilgi bulanıklığı ve Post-truth çağını konu alan eserlerden meydana gelen sergiye öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

15 sanatçının eserlerinden derlenen çağdaş sanat sergisi, 28 Mart 2022 tarihine kadar Kültürpark’ta yer alan Atlas Pavyonu 2 ve 3 No’lu Galeri’de sanatseverlerin katılımını bekliyor.