N11.COM’DA MAĞAZA AÇMAK VE AVANTAJLARI SEMİNERİ

24 Şub 2022

Pandemi ile birlikte git gide artan kullanıcı sayısı ve büyüyen ticaret hacmiyle günümüzün yükselen trendi haline gelen perakende e-ticareti ve bu amaçla kullanılan mecralardan olan elektronik pazaryeri platformları kendi işini kurmak isteyen tüm öğrencilerimiz için önemli bir fırsat alanı sunmaktadır. Bu kapsamda Lojistik Programı olarak, Meslek Yüksekokulumuzun tüm öğrencilerinin girişimciliklerini desteklemek amacıyla n11.com İş Ortağı Eğitim Müdürü Sn.Aykut Baskın’ın konuşmacı olduğu “n11.com’da Mağaza Açmak ve Avantajları” başlıklı seminer düzenlenmiştir.

Aykut Baskın seminerde, 300.000 binden fazla iş ortağı ve 24 milyon kayıtlı kullanıcısı ile Türkiye’nin en büyük elektronik pazaryeri platformları arasında olan n11.com’da mağaza nasıl açılır?, n11.com E-ticaret verileri, n.11.com’da ürün yükleme ve sıralama algoritması, muhasebe süreçleri, lojistik ve kargo süreçleri, iptal/iade ve değişim süreçleri, müşteri ilişkileri yönetimi konularını detaylı bir şekilde öğrencilerimizle paylaşmış ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır.