Uzman Bakış Açısı ile Spor Yönetimi II

21 Ara 2021

Spor Yönetimi Programının düzenlemiş olduğu “Uzman Bakış Açısıyla Spor Yönetimi II” etkinliği Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Türkiye Oryantiring Federasyon Başkan Vekili Doç. Dr. Umut Davut Başoğlu ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Abdullah Özdemir başta olmak üzere, Spor Yönetimi Programı öğrencileri ve öğretim görevlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sayın Oryantiring Federasyon Başkanı Çolakoğlu, Başkan Vekili Başoğulu ve Teknik Kurul Başkanı Özdemir öğrencilerimiz ile; “İyi Bir Yönetici Olmak İçin Neler Yapılması gerektiğinden, Spor Sektöründe öncü olabilmeleri için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğinden, Federasyon Yönetimi ve istihdam alanlarından, genel olarak oryantiring sporu hakkında” kıymetli bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Öğrencilerimiz etkinlik süresince söz alarak sorularına cevap buldular.

Etkinliğimiz Spor Yönetimi programı Öğretim Görevlilerinin misafirlerimize teşekkür belgelerini takdimi ile son buldu.