LOJİSTİK KULÜBU AFET YÖNETİMİ SEMİNERİ VE TÜRK KIZILAY İZMİR BÖLGE LOJİSTİK MERKEZİ TEKNİK GEZİSİ

17 Ara 2021

Lojistik Kulübü öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu "Afet Lojistiği” semineri ve Türk Kızılay İzmir Bölge Lojistik Merkezi ziyareti öğrencilerimiz ve akademik personelimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Etkinliğin ilk bölümünün Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilmiştir. Seminer kapsamında Türk Kızılay Depo ve Stok Yönetimi Uzmanı Müdür Vekili Kadir GÜZELIŞIK Türk Kızılay tarihi, Türk Kızılay Lojistik A.Ş. ve Afet Lojistiği hakkında çok kıymetli bilgiler aktarmıştır.

Etkinliğin ikinci bölümünde Türk Kızılay İzmir Bölge Lojistik Merkezi öğrencilerimiz ve akademik personelimiz tarafından ziyaret edilmiş, bu kapsamda çadır, battaniye, mutfak seti gibi yardım malzemelerinin stoklandığı depo, afetzedelere acil beslenme hizmeti verme amacıyla kullanılan mobil mutfak, mobil ekmek fırını ve mobil ikram araçları incelenmiştir.