İKMYO’da Tema Farkındalık Eğitimi ve Meşe Palamudu Etkinliği

14 Ara 2021

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma kulübü öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu Tema Farkındalık Eğitimi ve Meşe Palamudu ”  öğrencilerimiz ve akademik personelimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. TEMA ilçe bölge sorumlusu Murat ÇITIR , Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı‘nın kuruluşu ve günümüze dek yapılan faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca TEMA Vakfı‘nın gönüllülük modeli hakkında da bilgi veren Murat Çıtır‘ın ardından ,İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi TEMA gönüllüleri  öğrencilerimize okullarında kurdukları TEMA kulübünün faaliyetlerinden bahsettiler. TEMA Vakfı‘nın okulumuza ve öğrencilerimize hediye ettikleri meşe palamutları öğrencilerimizin getirdikleri toprakla buluştu. Etkinlik TEMA ilçe bölge sorumlusu Murat Çıtır‘a ve TEMA gönüllüsü öğrencilere katılım belgesi verilmesinin ardından sona ermiştir.